Dreamday ÖSK

Dreamday ÖSK ger barn och ungdomar möjligheten att tävla om en drömdag på Behrn Arena i samband med våra hemmamatcher och en upplevelse utöver det vanliga.

Upplägget för Dreamday ÖSK är att man träffas på arenan en timme före match där man tas emot av en ÖSK-profil. Man kommer få en guidad rundvandring på arenan inklusive ÖSK:s omklädningsrum, man får ett initierat uppsnack inför matchen och självklart får man en ÖSK-halsduk att ha på sig. Matchen följer man från bästa platser nära ÖSK:s spelarbänk och efter matchen får man möjlighet att träffa spelare.

Dreamday ÖSK sker i nära samarbete med ÖSK:s partner ECDESIGN. ECDESIGN är ett Örebrobaserat bolag som jobbar globalt med inredningsverktyg i 3D. Företaget har över 10 000 kunder i mer än 115 länder.

“Vi är otroligt glada och stolta att genomföra Dreamday tillsammans med ÖSK. Det är väldigt viktigt att som företag hjälpa till att skapa en bättre stad. Vi har valt att fokusera på att skapa positiva saker som främjar idrott och hälsa bland barn. Dreamday ÖSK är ett perfekt exempel på det”

Richard Grönberg, grundare och VD på ECDESIGN.

ÖSK ÄR MER ÄN FOTBOLL

Mer än fotboll är hållbarhetsarbetet som drivs av ÖSK Fotboll. Att sträva efter ett hållbart samhälle är naturligtvis viktigt utifrån alla gällande definitioner. Ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Och vi tror på att försöka göra något på riktigt. Sedan 1908 har vi spelat fotboll i Örebro och mycket har hänt genom åren. När vi startade var fotboll en angelägenhet för få, i dag är vi en del av världens största idrottsrörelse och har två representationslag med både dam- och herrlag samt akademilag i föreningen. Vår grund är att vi är ett fotbollslag och på planen vill vi vinna varje match. Men utanför planen kan man vinna på andra sätt, tillsammans med andra och med andras bästa som målbild.

© Örebro sportklubb  |  Stolthet, hjärta och passion sedan 1908